Fitcoins sparen voor mensen met een vitaal beroep #Daslief

geplaatst in: beweegmomentjes, sociaal, vitaal | 0

Wetenschappers drukken ons op het hart vooral nu fysiek in beweging te blijven, omdat bewegen de weerstand verhoogt en het immuunsysteem versterkt. Dus bescherm jezelf en zorg voor een goed functionerend immuunsysteem. Dat doe je door zoveel mogelijk te bewegen, gezond te eten, op tijd te ontspannen en goed te slapen.

Rijk van Nijmegen Vitaal

Om inwoners van het Rijk van Nijmegen hierbij te helpen biedt de Stichting Rijk-van-Nijmegen-Vitaal in samenwerking met ItsMyLife nu gratis de app ‘It’s my life’ aan.

Met de app verdien je door dagelijks te bewegen Fitcoins; punten met een virtuele waarde die inwisselbaar zijn tegen online mogelijkheden om (thuis) gezonder te leven zoals online beweeglessen, mindfulness en tips over gezonde voeding.

Fitcoins doneren voor vitale beroepsgroepen

Met de actie ‘Van klappen naar fietsen en stappen’ is het nu ook mogelijk om Fitcoins te doneren. Zodat wij de hardwerkende mensen o.a. in de zorg, schoonmaak, supermarkten of het vervoer na deze crisis een ontspannend avondje kunnen aanbieden, als deze crisis voorbij is. Zo heeft bijvoorbeeld NEC al kaartjes gedoneerd voor vakkenvullers, en organiseren we in samenwerking met een kookstudio een gezellige avond voor zorgverleners.

Doe mee> Download de app.

Ga naar de Apple- of Google Playstore en download de app ‘It’s my life’. Er wordt een community code gevraagd en dat is: SamenRijk‘.

Laten we samen meer gaan bewegen, zowel voor jezelf als voor al die kanjers die nu zo hard werken in deze crisis. #daslief

Meer info? Rijkvannijmegenvitaal.nl

Deel dit bericht met je netwerk >