Beste thuiswerkers, beste beeldschermwerkers,

geplaatst in: beweegmomentjes | 0

Goede kans dat je zit terwijl je dit leest. Want ja, we zitten veel. Te veel.
Onze omgeving is ingericht op zitten, zitten is gewoonte-gedrag en het gebeurt automatisch en onbewust.

Nu we wegens corona veel thuis achter ons beeldscherm aan het werk zijn en een stuk minder op de werkvloer een rondje lopen, langs collega’s of naar het koffiezetapparaat, blijken heel veel mensen klachten te krijgen. Klachten aan armen, nek, schouders en meer.

Wij vinden het tijd om daar wat aan te doen.
Daarom bieden wij het online webinar ‘Meer bewegen begint met minder zitten van een half uur aan ; een superleuk webinar gericht op het veranderen van jouw zitgedrag en het stimuleren van dynamisch werken.
Afwisselen is het codewoord: kwestie van ieder half uur 2 minuutjes bewegen. #getupstandup

Speciaal voor jullie, beeldschermwerkers thuis.
In dit webinar (met desgewenst aanvullend een follow-up van 7 mini-webinars gericht op duurzame gedragsverandering) nemen wij jullie mee naar nut & noodzaak van beweegmomentjes. We stimuleren en motiveren je om meer in beweging te komen. En we doen oefeningen voor. Nee, we gaan niet sporten en je gaat er niet van zweten maar we zitten zeker niet stil 🙂

Meer weten of je werkgever/HR-manager tippen? >>Bedrijfswebinar Meer bewegen begint met minder zitten.

Deel dit bericht met je netwerk >