Om zo veel mogelijk mensen te motiveren en te helpen richting een actieve leefstijl zijn we in het Rijk van Nijmegen gestart met het project Rijk van Nijmegen Vitaal. Via de Fitcoin-app kunnen deelnemers Fitcoins sparen voor gezonde producten en diensten. Kwestie van stappen tellen via eigen smartphone of een stappenteller die gekoppeld is aan de Fitcoin-app.

Wij helpen organisaties, bedrijven, gemeentes en instellingen om een eigen Smart Health Community (SHC) op te bouwen. Hierbij maken we gebruik van het innovatieve online Fitcoin platform van ItsMyLife24. In een Fitcoin Health Community worden bewegingen die door activity tracker of smartphone zijn geregistreerd, omgezet in virtuele waarde > Fitcoins. We vertellen u graag meer hierover:

Bouw jullie eigen Smart Health community

Op 17 maart 2020 organiseren wij een informatie-bijeenkomst in Nijmegen voor bedrijven en organisaties die interesse hebben om een eigen Smart Health Community te bouwen.

Informatie-bijeenkomst over de Fitcoin App

Kom naar de informatie-bijeenkomst en maak tot het eind van volgende maand helemaal gratis gebruik van het Its My Life-platform en de Fitcoin-app

Geef je op voor de bijeenkomst voor geïnteresseerde bedrijven en organisaties in het Rijk van Nijmegen:

We vertellen jullie graag over de kansen en mogelijkheden om uw collega’s in beweging te krijgen met de Fitcoins Health Community App.

Tijd: Dinsdagmiddag 17 maart van 15 tot 17.30 uur

Lokatie: Vincentius Vereniging, Horstacker 1451 in Nijmegen

Per bedrijf max. 2 personen. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen.

Fitcoins sparen

De Fitcoin-App is een soort spaarsysteem. Als je 1.000 stappen hebt gezet, verdien je een Fitcoin, een virtuele gezondheidsmunt. Als je er voldoende hebt verzameld, kun je hiermee korting of gratis producten in de catalogus kiezen.

Via de Fitcoin App worden je beweegmomentjes omgezet in Fitcoins, inwisselbaar voor korting of gratis producten/diensten.

De pluspunten van de Fitcoins Health Community

  1. bevordert zelfregie op gebied van gezondheid en welzijn
  2. zorgt voor sociale binding, versterking en ondersteuning
  3. slimme combinatie van technologie en gedragswetenschap
  4. gebruikt data betekenisvol met het doel resultaten te verbeteren
  5. maakt nieuw innovatief ecosysteem met lokale partijen mogelijk.

Een pracht van een innovatie waarmee we door verbeterde connectiviteit en technologische groei op een moderne manier gezond gedrag stimuleren.

Meer weten? Neem contact op met Anette van Haren, Fitcoin® regio-regisseur Rijk van Nijmegen.