Wij zetten onze kennis & enthousiasme graag in voor vitale medewerkers in uw bedrijf of organisatie.
Zo helpen we bedrijven om daadwerkelijk handen en voeten te geven aan het beleid met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De Masterclasses en het Compact Programma geven wij samen.

” Mijn naam is Resi Peters. Ik heb 8 jaar gewerkt als fysiotherapeut en heb een dansachtergrond (Dansacademie Rotterdam).
De laatste jaren intensieve scholing tot Pilates trainer, Essentrics, BarreConcept. Binnen mijn lessen voor mijn onderneming The Movement Studio neem ik opgedane kennis van o.a. Biomechanica, (zelfmassage van) fascia en Yoga Tune Up oefeningen mee voor verdieping en variatie.

Precisie, energie en kwaliteit van bewegen kenmerken mijn manier van lesgeven.

Als ‘movement educator’ maak ik binnen mijn lessen een vertaalslag van de oefeningen naar het functionele voor alledag. Ook geef ik de context zodat je ook weet waarom en waarvoor een oefening dient. En hoe fijn dat hierdoor ook je lichaamsbewustzijn vergroot wordt!

Graag wil ik een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl door middel van hoge kwaliteit bewegings lessen. Zowel individueel als in groepsverband.
Lessen waar je zeker wat aan hebt in je dagelijks leven en waar plezier in bewegen voorop staat!”

” Aangenaam, ik ben Anette van Haren, 2e graads docent Gezondheidskunde en gespecialiseerd als gezondheidscoach. Momenteel volg ik de Master Sport- en BeweegInnovaties.

Mijn invalshoek is die van de positieve gezondheid. Dit is een term die de kracht van mensen benadrukt. Het gaat hierbij om gezondheid in termen van veerkracht, functioneren en participatie.

Bovendien ben ik gecertificeerd ItsMyLife coach. Wij bouwen aan een systeem voor preventieve gezondheid waarmee iedereen evenveel kans heeft op ​een lang, gezond en gelukkig leven. Daarom creëren wij met ons innovatieve Fitcoin® platform lokale communities in bedrijven, wijken, verenigingen en scholen, waarmee mensen zelf regie gaan nemen over hun preventieve gezondheid.
ItsMyLife coaches helpen bij het verhogen van de mentale en fysieke fitheid van mensen op kantoor en daarbuiten.

Ik geloof in de kracht van kleine stappen, zo klein dat ze altijd lukken, en die bij elkaar opgeteld tot grootse effecten leiden. “

“Get up, stand up, stand up for your health.”