Aangenaam, wij zijn Resi Peters en Anette van Haren. De workshops en webinars geven wij samen. Wij zetten onze kennis & enthousiasme graag in voor vitale medewerkers, ook in uw bedrijf of organisatie. Wij helpen mensen in beweging te komen.

” Mijn naam is Resi Peters. Ik heb 8 jaar gewerkt als fysiotherapeut en heb een dansachtergrond (Dansacademie Rotterdam).
De laatste jaren intensieve scholing tot Pilates trainer, Essentrics, BarreConcept. Binnen mijn lessen voor mijn onderneming The Movement Studio neem ik opgedane kennis van o.a. Biomechanica, (zelfmassage van) fascia en Yoga Tune Up oefeningen mee voor verdieping en variatie.

Precisie, energie en kwaliteit van bewegen kenmerken mijn manier van lesgeven.

Als ‘movement educator’ maak ik binnen mijn lessen een vertaalslag van de oefeningen naar het functionele voor alledag. Ook geef ik de context zodat je ook weet waarom en waarvoor een oefening dient. En hoe fijn dat hierdoor ook je lichaamsbewustzijn vergroot wordt!

Graag wil ik een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl door middel van hoge kwaliteit bewegings lessen. Zowel individueel als in groepsverband.
Lessen waar je zeker wat aan hebt in je dagelijks leven en waar plezier in bewegen voorop staat!”

” Aangenaam, ik ben Anette van Haren, 2e graads docent Gezondheidskunde en gespecialiseerd als gezondheidscoach. Momenteel volg ik de Master Sport- en BeweegInnovaties.

Mijn invalshoek is die van de positieve gezondheid. Dit is een term die de kracht van mensen benadrukt. Het gaat hierbij om gezondheid in termen van veerkracht, functioneren en participatie. Ik help bij het verhogen van de mentale en fysieke fitheid van mensen en ben een ‘ambassadeur van beweegmomentjes’.
Beweegmomentjes zijn korte beweegoefeningen om je lijf soepel te houden. Het gaat niet over sporten; nee, het gaat over in beweging komen en houding afwisselen waardoor vitaliteit toeneemt.
Juist zij die (te) weinig bewegen zijn enorm gebaat bij het inbouwen van beweegmomentjes.
Bovendien ben ik ItsMyLife coach en help ik bedrijven, wijken en verenigingen bij het opbouwen van hun eigen smart health community met het innovatieve Fitcoin® platform.

Ik geloof in de kracht van kleine stappen, zo klein dat ze altijd lukken, en die bij elkaar opgeteld tot grootse effecten leiden. “

“Get up, stand up, stand up for your health.”