Deze interactieve workshop is gericht op duurzame gedragsverandering bij deelnemers.
Veel mensen willen wel meer bewegen maar slagen er niet in om blijvend in beweging te komen. De Masterclass is een aanzet en een duwtje in de rug met praktische tips en informatie richting ‘minder zitten’ en ‘meer bewegen’.

In deze workshop wisselen kennis, interactieve opdrachten en (muzikale) beweegmomentjes elkaar af.

Weten waarom je iets moet doen, helpt om het te doen

We hebben de inhoud op basis van kennis over gedragsverandering opgebouwd.
Gedrag veranderen begint met de waarom-vraag. Die reden kennen, helpt om het doel te bereiken. Stapsgewijs bespreken we de WHY, de beweegrichtlijnen, tussendoelen en succesfactoren richting Minder zitten en Meer bewegen.
Dit is een Masterclass vol informatie, tips en beweegmomentjes waarmee we deelnemers aanzetten tot duurzame gedragsverandering.

Nee, we gaan niet sporten en niet zweten – maar we zitten zeker niet stil.

Positieve energie, good vibes

Deelnemers krijgen positieve energie door de bewustwording en de leermomentjes. Deze Masterclass Beweegmomentjes staat garant voor good vibes.

Deze interactieve workshop is voor iedereen die meer in beweging wil komen en behoefte heeft aan inspiratie om dit ook daadwerkelijk te doen.
In kleine stapjes. Door dagelijkse activiteiten iets aan te passen, wordt ‘meer bewegen’ en ‘minder zitten’ een logische gewoonte.

Natuurlijk bouwen we ook (muzikale) beweegmomentjes in; zo krijg je praktische voorbeelden van beweegmomentjes die ook passen in jouw dagelijkse leven. Thuis, op je werk en onderweg.

Wij komen deze Masterclass van 1,5 uur graag in uw bedrijf of organisatie geven.

Voor een nog grotere slagingskans dat beweeggedrag van deelnemers duurzaam beklijft, adviseren we ons Compact Programma. Hierbij wordt deze MasterClass voorgezet met 2 workshops en een follow up.