Deze interactieve workshop Beweegmomentjes is een flink duwtje-in-de-rug richting ‘minder zitten’ en ‘meer bewegen’. Een workshop vol praktische tips, informatie, oefeningen en plezier.

Kennis, interactieve opdrachten en (muzikale) beweegmomentjes wisselen elkaar af.

Weten waarom je iets moet doen, helpt om het te doen

We hebben de inhoud op basis van kennis over gedragsverandering opgebouwd.
Gedrag veranderen begint met de waarom-vraag. Die reden kennen, helpt om het doel te bereiken. Stapsgewijs bespreken we de WHY, de beweegrichtlijnen, tussendoelen en succesfactoren richting Minder zitten en Meer bewegen.
Dit is een workshop vol informatie, tips en beweegmomentjes waarmee we deelnemers aanzetten tot duurzame gedragsverandering.

Nee, we gaan niet sporten en niet zweten – maar we zitten zeker niet stil.

Positieve energie, good vibes

Deelnemers krijgen positieve energie door de bewustwording en de leermomentjes. De interactieve workshop Beweegmomentjes staat garant voor good vibes.

Voor iedereen die meer in beweging zou moeten en wil komen, en behoefte heeft aan inspiratie om dit ook daadwerkelijk te doen.
In kleine stapjes. Door dagelijkse activiteiten iets aan te passen, wordt ‘meer bewegen’ en ‘minder zitten’ een logische gewoonte.

Natuurlijk bouwen we ook (muzikale) beweegmomentjes in; zo krijgt iedereen praktische voorbeelden van beweegmomentjes die passen in het dagelijkse leven. Thuis, op het werk en onderweg.

Wij komen deze live workshop van 1,5 uur graag in uw bedrijf of organisatie geven. De prijs is € 595,- voor max. 12 deelnemers

In het Compact Programma wordt deze workshop voorgezet met nog 2 workshops en een follow up.

Nieuw: Live bedrijfs webinar ” Meer bewegen begint met minder zitten” voor thuiswerkers & kantoorwerkers.